Temperatura de Xafogor

En data 05.09.2016 s’ha introduït la presentació de la temperatura de Xafogor. Hi ha diverses fórmules per a calcular la temperatura de Xafogor, nosaltres hem agafat la de l’índex Humidex que és la mateixa que fan servir a El Temps de TV3.

Suspensió temporal

El dia 23 de Març 2015 es va interrompre la connexió a internet, segurament degut a un problema amb el router 3G. De moment, i a l’espera de buscar una solució, el servei de pujar dades al servidor queda interromput.

Connexió a internet

En aquests moments (divendres 6, 21h) hi ha un problema de refresc de la pàgina web. Al llarg de la tarda n’hi ha hagut un altre cap a les 5 de la tarda. Penso que es deu a un problema amb la connexió a internet de l’estació meteorològica, que deu fer que no es pugin les dades al servidor.

Erratum 01/03

Les dades de pluviositat que apareixen el dia 19/02 formen part de la calibració del pluviòmetre i l’estació, i no s’han de considerar com a reals. Només són dades reals a partir de l’1 de març.

L’actualització de les gràfiques de moment es fa cada 2 hores i no cada 10 min com indiquen els gràfics, per limitar el consum de dades d’internet.

Inauguració

Avui 1 de març de 2015 he inaugurat el lloc web “www.meteobordils.cat”. Aquest lloc pretén ser un servei al poble de Bordils, de forma que tothom qui ho vulgui pugui consultar les dades meteorològiques locals. L’estació meteorològica que fa les mesures és una estació personal Davis Vantaga Pro 2. Espero que en gaudiu.